Doordec OÜ

Doordec

Doordec OÜ on vuonna 2010 perustettu virolaisella pääomalla toimiva teräsoven valmistaja Virossa. Tarjoamme premium-tason palvelua asiakkaillemme niin liike-, tuotanto- kuin asuntorakentamisessa ja olemme sitoutuneet palvelemaan asiakkaitamme nopeasti ja joustavasti projektikohtaisten tilausten kautta.

Visiomme on suojata ihmisten elämää ja omaisuutta, jonka toteutamme tuotantoportfoliossamme olevien CE-merkittyjen sileämetalli- ja metalliprofiilioviin, ikkunoiden, seinäelementtien ja lasijulkisivuelementtien valmistuksen, asennuksen sekä huoltotyön kautta. Inspecta Estonia OÜ on myöntänyt meille tuotannonohjausvalvonnan FPC ja tuotteille vastaavat CPR-sertifikaatit. Rakennustieto OY on julkaissut meille hiilidioksidipäästöjen sertifikaatin EPD.

Vientiä on 65% tuotannostamme. Pääasialliset vientimarkkinat ovat Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja ja Islanti.

Tuotanto on sijainnut elokuusta 2017 lähtien Tartumaalla, Rehepapi tie 27, Soinaste kylässä. Yritys työllistää yli 70 työntekijää, joista suurimmalla osalla on pitkäaikainen kokemus alallamme työskentelystä. Meillä on motivoitunut tiimi, hyvä työympäristö ja mahdollisuudet taata korkealaatuisten tuotteiden valmistus. Doordec OÜ on Viron Kauppakamarin jäsen ja on vuosien aikana toistuvasti saanut erilaisia tunnustuksia: Paras aloitteleva yritys 2010, Menestyvä Viron yritys AAA-luokitteella, Luotettava Viron Yritys, Gaselli, Kone- ja metalliteollisuuden TOP ja muita.

Doordec OÜ aloitti 1.10.2016 hankkeen ”Doordec OÜ:n kehittämissuunnitelma vuoteen 2020”. Hankkeen tavoitteena on uuden tuotantolaitoksen rakennuttaminen, uusien tuotteiden kehittäminen uuden teknologin ja valmistusvälineiden avulla sekä myynti- ja johtamisosaamisen kehittäminen. Hankkeen tuloksena tuodaan markkinoille uusia tuotteita, nostetaan myyntituottoa ja luodaan lisäarvoa työntekijää kohti. Euroopan aluekehitysrahasto tuki yritysten kehittämisohjelman tukitoimenpiteen puitteissa I vaiheessa 387 450,00 eurolla hanketta nro EU50823. Hankkeen toinen vaihe alkoi 24.9.2018 ja Euroopan aluekehitysrahasto tukee Yrityksen kehittämisohjelman tukitoimenpiteen puitteissa toisessa vaiheessa 90 810,00 eurolla hanketta nro EU52706.

03.02.2020 Yritys käynnisti digitalisoinnin ja automatisoinnin tason arvioimisen sekä niihin liittyvien kehittämiskohteiden kartoittamisen ja ratkaisuvaihtoehtojen kehittämisen hankkeen EU53803. Viron talous- ja viestintäministeriö rahoittaa osaltaan hanketta 9 996,00 eurolla.

 

Olemme liittyneet luotettavaan kumppani palveluun.

Luotettaval Kumppani

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.