Teräsprofiiliovet ja -seinät

Teräsprofiiliovia käytetään väli- tai ulko-ovina tuotantolaitoksissa, toimistoissa, kerrostalojen pääsisäänkäynnin ovina jne. Käytämme teräsprofiilituotteiden valmistuksessa ruotsalaisen valmistajan Stålprofil AB:n ja sveitsiläisen valmistajan Forster Profilsysteme AG: profiilisarjoja. Tuotteesta riippuen käytämme joko 50 mm teräsprofiilia tai 65 mm välikerroksellista teräsprofiilia. Tuotteet viimeistellään jauhemaalilla, ulkoisiin tai muihin kosteisiin olosuhteisiin sijoitettavien tuotteiden pohjustamiseen käytetään sinkkipitoista jauhemaalia. Suurin osa teräsprofiilityypeistä voidaan valmistaa myös haponkestävästä teräsprofiilista. Ruostumattomasta teräsprofiilista valmistettujen ovien käyttökohteet ovat lähinnä sellaisia, joissa on vaativat kuormitusolosuhteet (kosteus, kemikaalit jne.), mutta niitä käytetään myös design-elementteinä ja ulko-ovina. Ruostumattoman teräksen käyttö ulko-ovissa varmistaa oven pitkän käyttöiän.

Profiilioviin voidaan tilaajan suunnitelman mukaan asentaa myös väliprofiileja, mm. eri kulmissa. Lasi- tai metallilevyjen sijaan voidaan käyttää erilaisia materiaaleja, mm. luonnonpuuta, ruostumatonta metallia, messinkiä tms.

Erillisen tuoteryhmän muodostavat profiilista valmistetut lämmöneristetyt ulko-ovet, jotka ovat hyvä valinta, jos ulko-ovi on asennettu rakennukseen, jossa ei ole lämpöä eristävää tuulikaappia.

Teräsprofiiliovi ilman lämmöneristettä
Loe lisa!
Teräsprofiiliovi kylmäkatkolla
Loe lisa!
Teräsprofiiliovi kylmäkatkolla
Loe lisa!